El Daguerre de Sants, a un complert article de Xavier Theros al suplement dominical del diari ARA


24 setembre 2013 , per Fotoconnexió Notícies. Comentaris tancats a El Daguerre de Sants, a un complert article de Xavier Theros al suplement dominical del diari ARA

daguerre de sants01

 

Els resultats del projecte del “Daguerre de Sants” poc a poc van veient la llum i els mitjans de comunicació se’n fan ressò. Una bona mostra és l’article que, el passat diumenge 22 de setembre, va publicar el periodista Xavier Theros al suplement dominical del diari ARA on li dedica 4 pàgines. En ell podreu gaudir d’un breu resum de la història dels estudis fotogràfics a la ciutat de Barcelona i com l’estudi Daguerre va arrelar al barri de Sants convertint-se en un comerç present a totes les llars dels seus veïns.

En les accions per la recuperació i preservació de l’estudi Daguerre, aprofitem per informar-vos que en el 14 d’octubre s’inaugurarà una exposició a les Cotxeres de Sants amb el material recuperat i a la mostra s’hi afegirà un llibre publicat per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Llegiu l’article sencer fent click aquí.

 

Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...