Fototertúlia al Cercle Artístic de Sant Lluc 3/11/2014


12 novembre 2014 , per Fotoconnexió Notícies. Comentaris tancats a Fototertúlia al Cercle Artístic de Sant Lluc 3/11/2014

Fototertúlia al Cercle Artístic de Sant Lluc 3/11/2014

La Clara Planas Torrella ens ha presentat el seu treball de recerca de Batxillerat Introducció a la col·lecció de Josep Planas Vila. Es tracta de l’estudi sobre un conjunt de plaques estereoscòpiques del seu besavi. Aquest treball va ser  premiat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris Documentalistes de Catalunya i la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB com a millor Treball de Recerca del curs 2014 en l’àmbit de la informació i de la documentació.

Fotografia: Francesc Sans

Fotografia: Francesc Sans

La Clara Planas fa una reflexió sobre la caducitat d’aquestes fotografies centenàries i realitza una proposta de preservació per tal de conservar aquesta documentació gràfica com a patrimoni cultural i record familiar.

Fotografia: Francesc Sans

Fotografia: Francesc Sans

Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...