Fototertúlia El mirall de plata a càrrec de Jordi Mestre i Rita Udina 1/12/2014


15 desembre 2014 , per Fotoconnexió Notícies. Comentaris tancats a Fototertúlia El mirall de plata a càrrec de Jordi Mestre i Rita Udina 1/12/2014

Fototertúlia El mirall de plata a càrrec de Jordi Mestre i Rita Udina 1/12/2014

175 ANYS de fotografia a Barcelona

L’1 de desembre es va fer al Cercle Artístic Sant Lluch la fototertúlia El mirall de plata a càrrec de Jordi Mestre i Rita Udina. Els conferenciants, en el marc de la sessió, van oferir una aproximació propedèutica al món de la gran problemàtica conservativa del mirall de plata.

Fotografia: Francesc Sans

Fotografia: Francesc Sans

La primera part de la conferència es va dedicar, de manera participativa, a l’observació, in situ, de com responen els materials quan es manipulen, utilitzant elements a l’abast de tothom.

La segona part es va centrar en la projecció de fotografies microscòpiques que van ser exemplificatives de les característiques del mirall de plata i de l’efectivitat del mètode que han establert per eliminar-lo amb carbonat de calci i dissolvent orgànic, aportant, per tant, una visió privilegiada respecte a la problemàtica.

Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...