Fototertúlia a Sant Lluc sobre el Festival Revela-t a càrrec de Pep Mínguez. 4/5/2015


14 juny 2015 , per Fotoconnexió Notícies. Comentaris tancats a Fototertúlia a Sant Lluc sobre el Festival Revela-t a càrrec de Pep Mínguez. 4/5/2015

Fototertúlia a Sant Lluc sobre el Festival Revela-t a càrrec de Pep Mínguez. 4/5/2015

Fototertúlia al Cercle Artístic de Sant LLuc. Festival Revela-t, la 3a edició d’un festival de fotografia analògica únic al món, a càrrec de Pep Minguez, director del Festival Revela-t. Dilluns 4 de maig de 2015

Pep Minguez, director del Festival Revela-t de Vilassar de Mar, ha presentat la tercera edició d’aquest festival en el qual s’emmarca exclusivament producció fotogràfica generada en format analògic. El festival va començar l’any 2013 i, en només en tres anys, s’ha convertit en un referent internacional amb participants procedents, entre d’altres països, dels EUA, Rússia, Colòmbia o Kenya. Cada any ha anat doblant els seus seguidors i visitants i, actualment, compta amb més de 13.000 seguidors a Facebook.

Revelat_15_cartell_positive_ES100_1La concentració de fotògrafs “analògics” tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juny de 2015. L’antiga nau tèxtil de cal Garbat i Sala i l’antic Mercat Municipal seran alguns dels escenaris inclosos en una llarga llista d’indrets patrimonials i particulars que es convertiran en espais expositius, i on també es realitzaran tallers i conferències. Entre d’altres esdeveniments, es comptarà amb una gran exposició de fotografies estenopeiques, amb una trobada d’amics de Leica, amb una fira comercial i amb la venda d’obres in situ.

El festival té la intenció de consolidar-se i formar part del circuit europeu com ara “Les Rencontres de la Photographie” d’Arlès.

Text: Carmen Perrotta. Fotografia: Ricard Marco

Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...