Directorio de socios

Por orden alfabético del primer apellido. Es un espacio voluntario para los socios con sus datos.

Carles Mitjà Caballé, (Barcelona, 1948)

Fotògraf i professor de Tecnologia de la Imatge (UPC), jubilat
Móvil: 665 868 408 Página web: Carles Mitjà Página web: Royal Photographic Society Página web: Bèhance Página web: Silent Places Página web: NYCityscapes Página web: B&W Página web: Pic of the week 2014-2015 Página web: Heliogravure – Landscape

Info. Biográfica

Graduat en Fotografia (BSc) per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Quinze anys com fotògraf professional dedicat a la il·lustració editorial, la publicitat i la fotografia industrial. Interessat en el paisatge, tant natural com urbà. Del 1996 a 2014 es dedicà exclusivament a la docència com a professor de Tecnologia de la Imatge al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) al Campus de Terrassa de la UPC. Des de l’any 2003, ha estat Coordinador de l’Image Quality Laboratory (IQL) al mateix CITM. L’IQL és un laboratori experimental i de recerca on es treballa en les mesures de la qualitat i el processament de les imatges. Membre de SPIE, els darrers deu anys, actualment forma part del Adobe Influencer Program. També és membre de la Royal Photographic Society (RPS).

Àrees de docència: Tecnologia de la imatge fotogràfica, mesura de la qualitat de càmeres i escàners, tècniques de processament d’imatge digital, mesura de la qualitat d’imatge digital, tècniques de digitalització, fotogravat, mètode Talbot-Kliĉ amb tecnologia híbrida digital/analògica.

Des de 2014 es dedica al desenvolupament de la seva obra personal i a la hibridació de la tècnica clàssica del fotogravat mitjançant l’aprofitament dels avantatges de la tecnologia digital en alguns dels passos de dita tècnica.

Categorías: Uncategorized

Hazte socio

Ser socio de Fotoconnexió significa disfrutar de una serie de descuentos, promociones y otras condiciones especiales tan sólo presentando tu carnet de Fotoconnexió.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.