Directorio de socios

Por orden alfabético del primer apellido. Es un espacio voluntario para los socios con sus datos.

Josep Rigol Muxart, (Barcelona 1953)

Fotògraf i gestor cultural en fotografia
Móvil: 609751146

Info. Biográfica

Entre 1974 i 1994 va fer una trentena d’exposicions fotogràfiques, individuals i col·lectives, a Espanya, França, Anglaterra i EEUU. Delegat de l’edició espanyola de la revista Zoom, cofundador de la revista Ajoblanco, editor i redactor de la revista Papel Especial, redactor de la revista internacional 4-Taxis, i crític de fotografia a El Correo Catalán, Guia del Ocio, La Vanguardia i l’Avui. Director de la Galeria Procés i de la Galeria Pentaprisma, i secretari del FotoFAD.

Organitzà les Jornades Catalanes de Fotografia del 1980 i el Col·lectiu Català de Fotografia (1981-1982). Fundador i coordinador de la Primavera Fotogràfica de la Generalitat de Catalunya (1982-2004). Fundador i comissari del certamen FotoPrés de la Fundació “la Caixa” (1983-2010). Coordinador del Llibre blanc del patrimoni fotogràfic de Catalunya (Generalitat, 1986). Fundador i coordinador dels premis Grand Marina i Madrid Tower (Hotusa, 2000-2017).

Comissari i documentalista de nombroses exposicions, al MNAC i altres institucions : “Adolf Zerkowitz” ,“Cinc mestres de la fotografia catalana” , “Fotografia catalana contemporània”, “Art i esport a Catalunya”, “Emili Godes, fotògraf de la Nova Objectivitat”, “Francesc Català Roca”, “Carles Fontserè, Ciutat de Mèxic”, “Temps de Fotògrafs” “Fotopres – la Caixa” ,“Willy Ronis”, “Cent anys de fotografia esportiva a Catalunya” ,“La missió arqueològica del 1907 als Pirineus” ,”Catalunya Visió”,”Dimensiones Nintendo 3DS”, “Ferran Freixa” i “Carles Fontserè, l’aventura artística”, “La Guerra Civil espanyola, fotògrafs per a la història”, “Editat, exposat”, i “Mirades paral·leles. Fotografia neorealista a Itàlia i Espanya”, “Contemporary Catalan Photography – Frankfurt, i “Fotografia i poesia visual”.

Des del 2008 coordina la biennal internacional de fotografia “SCAN Tarragona” i produeix les exposicions “Talent Latent”.

És vicepresident de l’associació cultural Fotoconnexió (2014-2017).

Categorías: Uncategorized

Hazte socio

Ser socio de Fotoconnexió significa disfrutar de una serie de descuentos, promociones y otras condiciones especiales tan sólo presentando tu carnet de Fotoconnexió.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.