Annuaire des partenaires

Par ordre alphabétique du premier nom. C'est un espace volontaire pour les membres avec leurs données.

Carles Mitjà Caballé, (Barcelona, 1948)

Fotògraf i professor de Tecnologia de la Imatge (UPC), jubilat
Téléphone mobile: 665 868 408 Site internet: Carles Mitjà Site internet: Royal Photographic Society Site internet: Bèhance Site internet: Silent Places Site internet: NYCityscapes Site internet: B&W Site internet: Pic of the week 2014-2015 Site internet: Heliogravure – Landscape

Informations

Graduat en Fotografia (BSc) per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Quinze anys com fotògraf professional dedicat a la il·lustració editorial, la publicitat i la fotografia industrial. Interessat en el paisatge, tant natural com urbà. Del 1996 a 2014 es dedicà exclusivament a la docència com a professor de Tecnologia de la Imatge al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) al Campus de Terrassa de la UPC. Des de l’any 2003, ha estat Coordinador de l’Image Quality Laboratory (IQL) al mateix CITM. L’IQL és un laboratori experimental i de recerca on es treballa en les mesures de la qualitat i el processament de les imatges. Membre de SPIE, els darrers deu anys, actualment forma part del Adobe Influencer Program. També és membre de la Royal Photographic Society (RPS).

Àrees de docència: Tecnologia de la imatge fotogràfica, mesura de la qualitat de càmeres i escàners, tècniques de processament d’imatge digital, mesura de la qualitat d’imatge digital, tècniques de digitalització, fotogravat, mètode Talbot-Kliĉ amb tecnologia híbrida digital/analògica.

Des de 2014 es dedica al desenvolupament de la seva obra personal i a la hibridació de la tècnica clàssica del fotogravat mitjançant l’aprofitament dels avantatges de la tecnologia digital en alguns dels passos de dita tècnica.

Catégories : Uncategorized

Devenir un partenaire

Être membre de Fotoconnexió, c’est profiter d’une série de réductions, de promotions et d’autres conditions spéciales en présentant simplement votre carte Fotoconnexió.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.