Annuaire des partenaires

Par ordre alphabétique du premier nom. C'est un espace volontaire pour les membres avec leurs données.

Josep Rigol Muxart, (Barcelona 1953)

Fotògraf i gestor cultural en fotografia
Téléphone mobile: 609751146

Informations

Entre 1974 i 1994 va fer una trentena d’exposicions fotogràfiques, individuals i col·lectives, a Espanya, França, Anglaterra i EEUU. Delegat de l’edició espanyola de la revista Zoom, cofundador de la revista Ajoblanco, editor i redactor de la revista Papel Especial, redactor de la revista internacional 4-Taxis, i crític de fotografia a El Correo Catalán, Guia del Ocio, La Vanguardia i l’Avui. Director de la Galeria Procés i de la Galeria Pentaprisma, i secretari del FotoFAD.

Organitzà les Jornades Catalanes de Fotografia del 1980 i el Col·lectiu Català de Fotografia (1981-1982). Fundador i coordinador de la Primavera Fotogràfica de la Generalitat de Catalunya (1982-2004). Fundador i comissari del certamen FotoPrés de la Fundació “la Caixa” (1983-2010). Coordinador del Llibre blanc del patrimoni fotogràfic de Catalunya (Generalitat, 1986). Fundador i coordinador dels premis Grand Marina i Madrid Tower (Hotusa, 2000-2017).

Comissari i documentalista de nombroses exposicions, al MNAC i altres institucions : “Adolf Zerkowitz” ,“Cinc mestres de la fotografia catalana” , “Fotografia catalana contemporània”, “Art i esport a Catalunya”, “Emili Godes, fotògraf de la Nova Objectivitat”, “Francesc Català Roca”, “Carles Fontserè, Ciutat de Mèxic”, “Temps de Fotògrafs” “Fotopres – la Caixa” ,“Willy Ronis”, “Cent anys de fotografia esportiva a Catalunya” ,“La missió arqueològica del 1907 als Pirineus” ,”Catalunya Visió”,”Dimensiones Nintendo 3DS”, “Ferran Freixa” i “Carles Fontserè, l’aventura artística”, “La Guerra Civil espanyola, fotògrafs per a la història”, “Editat, exposat”, i “Mirades paral·leles. Fotografia neorealista a Itàlia i Espanya”, “Contemporary Catalan Photography – Frankfurt, i “Fotografia i poesia visual”.

Des del 2008 coordina la biennal internacional de fotografia “SCAN Tarragona” i produeix les exposicions “Talent Latent”.

És vicepresident de l’associació cultural Fotoconnexió (2014-2017).

Catégories : Uncategorized

Devenir un partenaire

Être membre de Fotoconnexió, c’est profiter d’une série de réductions, de promotions et d’autres conditions spéciales en présentant simplement votre carte Fotoconnexió.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.