Annuaire des partenaires

Par ordre alphabétique du premier nom. C'est un espace volontaire pour les membres avec leurs données.

María de los Santos García Felguera

Professora a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i Universidad Complutense de Madrid
Site internet: Producció científica de la UPF, on es pot veure la meva feina amb més detall Site internet: Diccionari d’Historiadors de l’art català, valencià i balear (DHAC) de l’Institut d’estudis catalans

Informations

María de los Santos García Felguera (Villamanrique, Ciudad Real), doctora en Història de l’art per la Universidad Complutense de Madrid, professora d’aquesta universitat (1983-2008) i de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2008-2015), en les quals va obrir assignatures de Història de la fotografia a la llicenciatura, al doctorat, al grau i al màster. També ha dirigit i dirigeix tesis doctorals.

Després de treballar a la recepció de la pintura del segle d’or en Europa i els viatgers dels XVIII i XIX, treballa sobre història de la fotografia, amb interès especial al segle XIX i a les dones. Ha comissariat exposicions, escrit llibres i articles.

Comissaria de la exposició Els Napoleon. Un estudi fotogràfic  (Barcelona, AFB, 2011, amb Rafel Torrella); autora de Historia general de la fotografia (Madrid, Cátedra, 2006, coord. M. Loup Sougez); Xocolata, ciutat i pantorrillas. Fotografies de Carles Fargas i Bonell. 1912-1938 (Barcelona CEC, Zaragoza, Prames 2011, amb Núria F. Rius); “Barcelona i la daguerreotípia”, a El daguerreotip a Barcelona (Barcelona, AFB, 2014, amb Jep Martí); “Devots de la Mare de Déu de la sola. El daguerrotipo comercial en España”, en P. Benlloch y M. García Cárceles (eds.), El triomf de la imatge. El daguerreotip a Espanya (Valencia, 2017).

Sòcia fundadora i primera presidenta de Fotoconnexió (2011-1014)

Catégories : Uncategorized

Devenir un partenaire

Être membre de Fotoconnexió, c’est profiter d’une série de réductions, de promotions et d’autres conditions spéciales en présentant simplement votre carte Fotoconnexió.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.