Annuaire des partenaires

Par ordre alphabétique du premier nom. C'est un espace volontaire pour les membres avec leurs données.

Norbert Tomàs Bilbeny

Estudis d’Història de l’Art, Belles Arts i musicals. Màster de Direcció d’Alta Funció Directiva a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya
Site internet: Norbert Foto

Informations

Amb més de 30 anys d’experiència en el món cultural i associatiu, ha realitzat tota mena de tasques de gestió i direcció. Ha format part dels equips directius de importants entitats musicals.

Com a fotògraf professional, el 1996 inaugura el seu estudi-plató, realitzant reportatges en l’àmbit editorial i publicitari.

Ha estat president de l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya (1999-2007) i membre del Comitè Organitzador de Sonimagfoto (2000-2007). Ponent a varis congressos i seminaris. El 2010 edita el llibre documental i d’obra personal Escenografies de l’oblit. Ha creat la societat Edicions Morera, S.L., editora del tradicional Calendari l’Ermità i altres publicacions de cultura tradicional i popular.

Va ser Director General de Promoció i Difusió Cultural de la Generalitat de Catalunya (2011) i director del CoNCA-Consell Nacional de la Cultura i les Arts (2011-2013).

El 2014 va comissariar l’exposició La bellesa de la màquina. Fotografia industrial de Ramon de Baños (1890-1980) realitzada per Fundació Gas Natural Fenosa.

Catégories : Uncategorized

Devenir un partenaire

Être membre de Fotoconnexió, c’est profiter d’une série de réductions, de promotions et d’autres conditions spéciales en présentant simplement votre carte Fotoconnexió.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.