Qui són els amics i col·laboradors de Fotoconnexió?


15 abril 2012 , per Fotoconnexió Amics. Comentaris tancats a Qui són els amics i col·laboradors de Fotoconnexió?

Amics i Col·laboradors de Fotoconnexió poden ser totes aquelles institucions o entitats que, de manera lliure i voluntària, tinguin interessos comuns amb els objectius i finalitats de la nostra associació.

En el cas dels Amics de Fotoconnexió la relació entre ambdues entitats es concretarà amb la firma d’un conveni, mentre que amb els Col·laboradors només caldrà un acord verbal, per carta o correu-è i, en tots dos casos, la vinculació amb Fotoconnexió, es podrà rescindir voluntàriament per qualsevol de les dues parts.

Els Amics i Col·laboradors de Fotoconnexió:

  1. Tenen dret a rebre i compartir informació de les activitats de Fotoconnexió i donen suport als seus projectes, la cessió de mitjans i/o espais i la inserció dels respectius logotips per fer-se difusió mútua a través dels respectius webs i xarxes socials.
  2. Són entitats jurídiques i no persones físiques que no tenen dret a vot a l’Assemblea, ni poden formar part de la Junta Directiva de Fotoconnexió.
Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...