Qui són els amics i col·laboradors de Fotoconnexió?

Amics i Col·laboradors de Fotoconnexió són aquelles institucions o entitats que tenen interessos comuns amb els objectius i finalitats de la nostra associació i que, de manera lliure i voluntària, els volen compartir.
Pel que respecta als Amics de Fotoconnexió la relació entre ambdues entitats es concreta amb la firma d’un conveni, mentre que amb els Col·laboradors es fa a través d’un acord verbal, per carta o correu-è i, en tots dos casos, la vinculació amb Fotoconnexió, es podrà rescindir voluntàriament per qualsevol de les dues parts.

Els Amics i Col·laboradors de Fotoconnexió:

Són entitats jurídiques

(no persones físiques) que no tenen dret a formar part de la Junta Directiva ni poden votar a l’Assemblea General de Socis de Fotoconnexió.

Tenen dret a rebre i compartir

informació de les activitats de Fotoconnexió i poden donar suport als seus projectes, cedir mitjans i/o espais i utilitzar els respectius logotips en els webs i les xarxes socials per fer-se difusió mútua.

Vols ser col·laborador nostre?

Si estàs interessat a col·laborar amb nosaltres, només has d’omplir el formulari de sol·licitud i ens posarem en contacte

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.