Fotos en conserva, mitjans casolans per guardar els teus records


24 abril 2012 , per Fotoconnexió Projectes. Comentaris tancats a Fotos en conserva, mitjans casolans per guardar els teus records

El projecte de “Fotos en conserva” té per objectiu oferir unes primeres pautes per a la identificació i conservació de documents fotogràfics que es guarden en arxius familiars. Es pretén promoure la implicació dels participants dels tallers en la conservació de les seves fotografies, tot aprenent nocions bàsiques d’alguns dels procediments fotogràfics més comuns, així com d’alguns dels formats i càmeres més significatius.

La metodologia del taller consistirà en la realització de dotze sessions estructurades en quatre parts, en les quals es donaran unes pautes bàsiques i teòriques combinades amb la presentació d’exemples pràctics. El taller està pensat per a aquelles persones que conservin fotografies en el seu àmbit domèstic o que tinguin interès en la fotografia.

 

Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...