Agraïment als que han fet possible preservar el “Fons Fotogràfic Argelers” de Francesc Boix


23 juliol 2014 , per Fotoconnexió Notícies. Comentaris tancats a Agraïment als que han fet possible preservar el “Fons Fotogràfic Argelers” de Francesc Boix

Agraïment als que han fet possible preservar el “Fons Fotogràfic Argelers” de Francesc Boix

Acte celebrat al Cercle Artístic de Sant Lluc el dijous 17 de juliol de 2014 i organitzat per la Comissió de la Dignitat i Fotoconnexió.

Després d’un any de treball amb els negatius de la Guerra Civil de Francesc Boix, hem celebrat un acte d’agraïment a tots els col·laboradors, els que han fet possible la compra del fons fotogràfic i els que han realitzat les tasques del seu posterior tractament documental.

 

0976_soldat llegint

Soldat llegint – Francesc Boix

En aquest acte han participat Josep Cruanyes, Ricard Marco, Mariano R. Blanco, Lluís Saura i Pep Parer, que han explicat des del moment que es detecta la venda de les fotografies fins a la finalització del procés de preservació, digitalització, identificació i documentació del negatius.

Una cinquantena d’assistents, en finalitzar els parlaments, han rebut un obsequi que ha consistit en l’entrega d’una fotografia i un díptic commemoratiu de l’acte.

Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...