Visita professional de socis de Fotoconnexió a Copialab, 27/10/2014


30 octubre 2014 , per Fotoconnexió Notícies. Comentaris tancats a Visita professional de socis de Fotoconnexió a Copialab, 27/10/2014

Visita professional de socis de Fotoconnexió a Copialab, 27/10/2014

Socis de Fotoconnexió van fer el dilluns 27 d’octubre de 2014 una visita profesional al laboratori Copialab. Aquest és un laboratori de Barcelona especialitzat en fotografia química en blanc i negre i impressió digital amb tintes i papers d’alta qualitat, amb més de 25 anys d’experiència realitzant treballs per a fotògrafs professionals, galeries i museus.

Fotografia: Ricard Marco

El personal de Copialab ens va mostrar les instal·lacions de l’empresa, des de la zona humida de revelatge de pel·lícula i paper fins una bona varietat de materials per a fotoacabats. També va haver molts torns de preguntes i diferents intervencions, sobretot, en la zona dedicada a la impressió digital, on ens van mostrar varis tipus d’impressió de paper amb diferents sistemes i tintes.

http://www.copialab.es/ca

Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...