Assemblea General de Socis de Fotoconnexió. Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles 19/01/2015


5 febrer 2015 , per Fotoconnexió Notícies. Comentaris tancats a Assemblea General de Socis de Fotoconnexió. Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles 19/01/2015

Assemblea General de Socis de Fotoconnexió. Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles 19/01/2015

Amb data 19 de gener hem realitzat la primera activitat de Fotoconnexió per a aquest any 2015. Es tracta de l’Assemblea General de Socis que s’ha celebrat a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles.

A més dels temes habituals i d’interés per als socis que poden ser tractats en una assemblea, cal destacar el balanç d’activitats realitzades durant l’any 2014. Entre els projectes de l’associació, les fototertúlies, els tallers i les visites guiades a exposicions, centres professionals i altres, s’han generat al voltant d’uns 50 actes o esdeveniments. Aquest cifra dona un promig de més d’una activitat per setmana, si descomptem el període d’estiu i les festes de nadalenques.

Fotografia: Pep Rigol

Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...