Cicles fotoconnectats al MMB, PHOTOGRAPHIC SOCIAL VISION. 16/04/2015


29 maig 2015 , per Fotoconnexió Notícies. Comentaris tancats a Cicles fotoconnectats al MMB, PHOTOGRAPHIC SOCIAL VISION. 16/04/2015

Cicles fotoconnectats al MMB, PHOTOGRAPHIC SOCIAL VISION. 16/04/2015

Cicles fotoconnectats al MMB (Museu Marítim de Barcelona), PHOTOGRAPHIC SOCIAL VISION, la fotografia com a eina de sensibilització social i creixement personal. A càrrec de Sílvia Omedes, directora i Alice Monteil, responsable d’Exposicions i del Departament Educatiu de la Fundació Photographic Social Vision. Dijous 16 dabril de 2015

PHOTOGRAPHIC SOCIAL VISION, la fotografia com a eina de sensibilització social i creixement personal ha estat la segona xerrada dels Cicles Fotoconnectats al MMB, presentada per Sílvia Omedes, directora i Alice Monteil, responsable d’Exposicions i del Departament Educatiu de la Fundació Photographic Social Vision.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sílvia Omedes ens ha parlat dels objectius generals de la Fundació, les activitats i la seva trajectòria des de la seva creació que, enguany, celebra 14 anys de vida com a plataforma de suport a la fotografia documental i el fotoperiodisme.

Un dels primers projectes és el World Press Photo que cada any es pot veure al CCCB de Barcelona i, des de fa tres anys, el Festival DOCfield, el primer any anomenat Circuit, l’objectiu del qual és apropar la fotografia documental al major nombre de persones possible. Per aquest motiu es crea un circuit d’exposicions en uns 50 espais de Barcelona –sales, galeries i altres locals– i vàries sessions de projeccions nocturnes gratuïtes a l’aire lliure per la ciutat durant els mesos de maig i juny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Alice Monteil ens ha parlat sobre l’organització i el funcionament dels tallers educatius que utilitzen la fotografia com a eina d’expressió i integració social. Aquests tallers van adreçats a adolescents, gent gran, malalts i altres col·lectius específics i desfavorits de la nostra societat.

Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...