Fotoconnexió: objectius i activitats, presentació de Ricard Marco, a la 3a edició del festival Fotographic Parets


12 juliol 2015 , per Fotoconnexió Notícies. Comentaris tancats a Fotoconnexió: objectius i activitats, presentació de Ricard Marco, a la 3a edició del festival Fotographic Parets

Fotoconnexió: objectius i activitats, presentació de Ricard Marco, a la 3a edició del festival Fotographic Parets

Fotoconnexió: objectius i activitats, presentació a càrrec de Ricard Marco, vicepresident de l’associació, activitat realitzada durant la 3a edició del festival Fotographic Parets el 6 de juny de 2015 de 18 a 19h al Centre Cultural Can Rajoler de Parets del Vallès.

Fotoconnexió va ser creada a Barcelona l’octubre de 2011 per un grup de fotògrafs, arxivers, bibliotecaris, professors d’Història de l’Art, col·leccionistes i investigadors provinents de l’àmbit públic i privat, professional i amateur, amb l’interès comú per a l’estudi de la fotografia i l’audiovisual.

Durant aquests anys de funcionament, un cop al mes, es venen realitzant les Fototertúlies al Cercle Artísitic de Sant Lluc, que són trobades de socis i simpatitzants amb la presentació de xerrades, els Cicles fotoconnectats que són conferències organitzades al Museu Marítim de Barcelona i els tallers Fotos en Conserva, activitat educativa que pretén donar pautes per a la identificació, coservació, tractament arxivístic i digitalització de les fotografies.

Des de Fotoconnexió s’organitzen exposicions, actes, jornades, visites guiades a exposicions i a centres professionals,  publicacions i moltes col·laboracions amb altres entitats i institucions. Els treballs més destacats duts a terme per l’associació són la investigació sobre Fotografia Daguerre, un estudi de retrat fotogràfic centenari situat al barri de Sants de Barcelona i la recuperació i el tractament documental del fons fotogràfic Argelers de Francesc Boix realitzat conjuntament amb la Comissió de la Dignitat.

Els comentaris estan tancats.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...