Objectius

 

Fotoconnexió es planteja com a objectius promoure la investigació, la conservació i la difusió de la fotografia i l’audiovisual. Per aquest motiu els membres de l’associació realitzem les activitats següents:

– Promoure l’estudi i la difusió de la fotografia i l’audiovisual a través de publicacions, exposicions, projeccions, webs, concursos i altres manifestacions culturals.

– Organitzar tasques de formació sobre la fotografia i l’audiovisual per mitjà de xerrades, conferències, tallers, cursos i altres activitats similars.

– Establir relacions de col·laboració amb entitats, persones o grups que coincideixin amb interessos semblants als de l’associació.

– Ajudar en la salvaguarda i la conservació del patrimoni fotogràfic i audiovisual, material i immaterial i poder arribar a influir en aquesta tasca col·lectiva, juntament amb particulars, associacions i institucions implicades, amb les opinions i l’experiència que els associats puguin aportar.

– Realitzar tasques d’assessoria i assistència tècnica especialitzada en el camp de la fotografia i l’audiovisual a aquelles persones físiques o jurídiques que ho sol·licitin.Últimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...