Directori de socis

Per ordre alfabètic pel primer cognom. És un espai voluntari pels socis amb les seves dades.

María de los Santos García Felguera

Professora a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i Universidad Complutense de Madrid
Web: Producció científica de la UPF, on es pot veure la meva feina amb més detall Web: Diccionari d’Historiadors de l’art català, valencià i balear (DHAC) de l’Institut d’estudis catalans

Informació Biogràfica

María de los Santos García Felguera (Villamanrique, Ciudad Real), doctora en Història de l’art per la Universidad Complutense de Madrid, professora d’aquesta universitat (1983-2008) i de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2008-2015), en les quals va obrir assignatures de Història de la fotografia a la llicenciatura, al doctorat, al grau i al màster. També ha dirigit i dirigeix tesis doctorals.

Després de treballar a la recepció de la pintura del segle d’or en Europa i els viatgers dels XVIII i XIX, treballa sobre història de la fotografia, amb interès especial al segle XIX i a les dones. Ha comissariat exposicions, escrit llibres i articles.

Comissaria de la exposició Els Napoleon. Un estudi fotogràfic  (Barcelona, AFB, 2011, amb Rafel Torrella); autora de Historia general de la fotografia (Madrid, Cátedra, 2006, coord. M. Loup Sougez); Xocolata, ciutat i pantorrillas. Fotografies de Carles Fargas i Bonell. 1912-1938 (Barcelona CEC, Zaragoza, Prames 2011, amb Núria F. Rius); “Barcelona i la daguerreotípia”, a El daguerreotip a Barcelona (Barcelona, AFB, 2014, amb Jep Martí); “Devots de la Mare de Déu de la sola. El daguerrotipo comercial en España”, en P. Benlloch y M. García Cárceles (eds.), El triomf de la imatge. El daguerreotip a Espanya (Valencia, 2017).

Sòcia fundadora i primera presidenta de Fotoconnexió (2011-1014)

Categories: Uncategorized

Fes-te'n soci

Ser soci de Fotoconnexió significa gaudir d’una sèrie de descomptes, promocions i altres condicions especials sólo presentant el teu carnet de Fotoconnexió.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.