Exposició “fotògrafs viatgers (1876-1936) l’àlbum d’Ulisses”


9 octubre 2012 , per Fotoconnexió Notícies. No hi ha comentaris

 

El proper dimecres 19 d’octubre a les 19,00 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició  “fotògrafs viatgers (1876-1936) l’àlbum d’Ulisses“. L’acte tindrà lloc al Museu d’Història de Catalunya i entre els comisaris de l’exposició es troba el fotoconnectat Ramon Barnadas, formant parella amb Mariona Companys. Si no podeu assistir-hi no us preocupeu, l’exposició serà al museu fins a mitjans de gener de 2013.

L’exposició té l’objectiu de presentar les variades formes de retratar el món en el discurs de viatges de sis autors de l’Arxiu Fotogràfic de Catalunya entre el 1890 i el 1936 i alhora alguns dels mitjans que van fer servir per enregistrar i divulgar les imatges.

 

Deixa un comentariÚltimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...