Amics i Col·laboradors de Fotoconnexió poden ser totes aquelles institucions o entitats que, de manera lliure i voluntària, tinguin interessos comuns amb els objectius i finalitats de la nostra associació.

En el cas dels Amics de Fotoconnexió la relació entre ambdues entitats es concretarà amb la firma d’un conveni, mentre que amb els Col·laboradors només caldrà un acord verbal, per carta o correu-è i, en tots dos casos, la vinculació amb Fotoconnexió, es podrà rescindir voluntàriament per qualsevol de les dues parts.

Els Amics i Col·laboradors de Fotoconnexió:

  1. Tenen dret a rebre i compartir informació de les activitats de Fotoconnexió i donen suport als seus projectes, la cessió de mitjans i/o espais i la inserció dels respectius logotips per fer-se difusió mútua a través dels respectius webs i xarxes socials.
  2. Són entitats jurídiques i no persones físiques que no tenen dret a vot a l’Assemblea, ni poden formar part de la Junta Directiva de Fotoconnexió.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.