El projecte de “Fotos en conserva” té per objectiu oferir unes primeres pautes per a la identificació i conservació de documents fotogràfics que es guarden en arxius familiars. Es pretén promoure la implicació dels participants dels tallers en la conservació de les seves fotografies, tot aprenent nocions bàsiques d’alguns dels procediments fotogràfics més comuns, així com d’alguns dels formats i càmeres més significatius.

La metodologia del taller consistirà en la realització de dotze sessions estructurades en quatre parts, en les quals es donaran unes pautes bàsiques i teòriques combinades amb la presentació d’exemples pràctics. El taller està pensat per a aquelles persones que conservin fotografies en el seu àmbit domèstic o que tinguin interès en la fotografia.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.