Fotoconnexió es va presentar en societat el passat dimecres 11 d’abril a la seu del Cercle Artístic de Sant Lluc. La trobada va aplegar prestigiosos professionals dedicats a la fotografia patrimonial, així com investigadors i estudiosos de diferents àmbits.

Alguns dels membres de l’actual Junta Directiva van explicar els objectius de l’associació, els projectes en curs, els seus canals de comunicació existents (web i Facebook) i les diferents modalitats de vincular-se a Fotoconnexió (socis i amics). Després, com era d’esperar, es va fer un debat improvitzat al voltant d’un refresc i els que van voler van poder associar-se o comprar una de les magnífiques samarretes fotoconnectades.

Agrair al Cercle Artístic de Sant Lluc la seva col·laboració i anunciar que és una de les primeres entitats adherides com amigues juntament amb Arqueologia del Punt de Vista.

Mireu quin goig que fan les nostres samarretes:

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.