El Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de l’Ajuntament de Girona i l’Associació d’Arxivers – Gestors de Documents de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Subdirecció General d’Arxius; el Ministerio de Cultura – Subdirección General de los Archivos Estatales, i la col·laboració del Consell Internacional dels Arxius (CIA/ICA), l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), l’Associació de Museòlegs de Catalunya, el Sindicat de la Imatge UPIFC i ANABAD, convoquen les 12es Jornades Imatge i Recerca, que se celebraran a la ciutat de Girona del dia 20 al 23 de novembre de 2012.

Consulteu el calendari d’activitats fent click aquí.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.