El passat dimarts 25 de setembre va tenir lloc al museu Can Framis, Fundació Vila Casas, la inauguració de l’exposició “Agustí Centelles, una crònica fotogràfica. Anys 30” . L’acte va comptar amb la presència del conseller de Cultura, Ferran Mascarell,  el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; l’historiador de l’art i comissari de l’exposició Daniel Giralt-Miracle i el president de la Fundació Privada Vila Casas, Antoni Vila Casas, a més de la família Centelles. Pels que no vareu poder assistir, l’exposició es pot visitar fins el 10 de febrer de 2012 en horari de 11 a 18h de dimarts a dissabte i els diumenges de 11 a 14h.

L’any 2010, la Fundació Vila Casas adquireix un conjunt rellevant d’obres del fotògraf Agustí Centelles (Grau, València, 1909 – Barcelona, 1985) que formaven part del llegat que l’autor cedí en vida als seus fills. Un total de 110 fotografies Vintage que recullen escenes de la Guerra Civil Espanyola, tiratges originals de la dècada dels setanta, i trenta-cinc obres R-print de la mateixa col·lecció, integren la present exposició. Destacar que en el muntatge hi ha col·laborat el nostre company fotoconnectat Ricard Martínez.

 

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.