“Què fem amb les Fotos?”. Triple taller sobre fotografia i memòria

La imatge està incorporada a la nostra vida quotidiana de tal forma que ja no podem prescindir-ne. Registrem convulsivament instants i més instants de la nostra vida per a després oblidar les imatges en un calaix o a l’ordinador. Observar, crear, conservar, recordar, són conceptes que podem aplicar a la fotografia i que volem recuperar en aquest taller. Us convidem a reflexionar sobre aquestes imatges que omplen les nostres memòries digitals: els autoretrats, les fotos familiars, les fotos de viatges i sobre la fotografia en general, per així establir un diàleg personal, sensible i profund amb les imatges, i recuperar la nostra entitat social.

El curs es basarà en la anàlisi d’exemples de projectes que s’estan fent actualment sobre la memòria personal o col·lectiva, però també en fer activitats practiques d’edició, valoració i treball amb arxius fotogràfics ja existents, que seran el punt de partida.

Un taller dirigit per Consuelo Bautista,(www.consuelobautista.com) amb la participació de Clemente Bernad (www.clementebernad.com/clemente_bernad/donde_habita_el_recuerdo.html) i d’Arqueologia del Punt de Vista (www.arqueologiadelpuntdevista.org)

Data: del 12 al 14 d'Octubre de 2012
Lloc: El Parquing, Ctra. de Santes Creus, 31. Els Pallaresos (El Tarragonès)
+info: http://www.parquing.blogspot.com.es/2012/09/tallerskvartirnik-loctubre.html
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.