El dimarts 11 de desembre a les 19,30 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Josep Salvany i Blanch. Fotografies 1911/1926. Vint anys compartint el seu llegat a la Biblioteca de Catalunya”. L’acte serà al Cercle Artístic de Sant Lluc.

Josep Salvany i Blanch (Martorell 1866- Barcelona 1929) exercí com a metge oculista a Barcelona. Membre del Centre Excursionista de Catalunya des de 1905, la seva tasca fotogràfica va anar lligada al camp de l’excursionisme científic. Va viatjar arreu de Catalunya, Espanya, Europa i països d’altres continents, documentant, amb la seva càmera, els pobles, els paisatges i la vida quotidiana de la gent.

Aquesta exposició és una selecció de les 10.000 fotografies estereoscòpiques en placa de vidre, datades entre 1911 i 1926 i que es conserven a la Biblioteca de Catalunya. Comissari de l’exposició: Ricard Marco, fotògraf i conservador del fons fotogràfic de la Biblioteca de Catalunya. Per a més informació:

http://www.santlluc.cat/index.php?lang=cat&sec=activitats&men=programacio&opc=actuals&id=269

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.