Dissabte 15 de desembre a les 12,00h tindrà lloc una visita guiada a l’exposició del Museu d’Història de Catalunya “Fotògrafs viatgers (1890-1936). L’àlbum d’Ulisses” a càrrec de Ramon Barnadas, comissari de l’exposició i historiador de fotografia.

Exposició de prop de 250 imatges del fons de l’Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya, realitzades per sis fotògrafs viatgers. Tots sis autors van estar vinculats al Centre Excursionista de Catalunya des de finals del segle XIX fins als inicis de la guerra civil. Es tracta de César August Torres, Juli Soler, Lluís Llagostera, Jean Thomas, Adolf Zerkowitz i Albert Oliveras.

Per a més informació:

http://www.santlluc.cat/index.php?lang=cat&sec=activitats&men=programacio&opc=actuals&id=269

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.