Francesc Boix

Aquest estiu els fotoconnectats hem estat notícia per diferents motius en els mitjans de comunicació. En primer lloc, destacar el ressò que ha tingut la descoberta d’aproximadament 1.400 negatius inèdits de Francesc Boix (més conegut com el fotògraf de Mauthausen).  Una troballa en la que Fotoconnexió té un paper destacat al costat de la Comissió de la Dignitat i que podeu seguir amb detall a través de l’apartat projectes del nostre web. D’aquest descobriment també se n’ha fet ressò altres mitjans com el Periódico, el Punt Avui o la revista Sàpiens en el número 132 del mes de juliol .

 El diari el Periódico, en el seu article “detectius de la fotografia”, també es va fer ressò d’altres projectes de la nostra entitat com l’exitós taller per guardar les teves fotografies amb mitjans casolans “fotos en conserva” o els treballs que s’estan fent per conservar i posar en valor l’estudi fotogràfic Daguerre de Sants. A més a més, l’article també destaca els treballs de fotoconnectats com Jep Martí, director de l’Arxiu Municipal de Valls, que està fent un estudi dels fotògrafs actius entre 1839 i 1900 a Espanya, Cuba, Filipines i Puerto Rico amb un cens de 3222 professionals i/o amateurs. Per últim, destaca la publicació de la tesi doctoral de Núria F. Rius sobre el fotògraf Pau Audouard.

 Article de El Periodico: Detectius de la Fotografia

Article de Sapiens (nº 132) sobre la troballa de nous negatius de Francesc Boix

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.