Acte celebrat al Cercle Artístic de Sant Lluc el dijous 17 de juliol de 2014 i organitzat per la Comissió de la Dignitat i Fotoconnexió.

Després d’un any de treball amb els negatius de la Guerra Civil de Francesc Boix, hem celebrat un acte d’agraïment a tots els col·laboradors, els que han fet possible la compra del fons fotogràfic i els que han realitzat les tasques del seu posterior tractament documental.

 

0976_soldat llegint

Soldat llegint – Francesc Boix

En aquest acte han participat Josep Cruanyes, Ricard Marco, Mariano R. Blanco, Lluís Saura i Pep Parer, que han explicat des del moment que es detecta la venda de les fotografies fins a la finalització del procés de preservació, digitalització, identificació i documentació del negatius.

Una cinquantena d’assistents, en finalitzar els parlaments, han rebut un obsequi que ha consistit en l’entrega d’una fotografia i un díptic commemoratiu de l’acte.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.