Socis de Fotoconnexió van fer el dilluns 27 d’octubre de 2014 una visita profesional al laboratori Copialab. Aquest és un laboratori de Barcelona especialitzat en fotografia química en blanc i negre i impressió digital amb tintes i papers d’alta qualitat, amb més de 25 anys d’experiència realitzant treballs per a fotògrafs professionals, galeries i museus.

Fotografia: Ricard Marco

El personal de Copialab ens va mostrar les instal·lacions de l’empresa, des de la zona humida de revelatge de pel·lícula i paper fins una bona varietat de materials per a fotoacabats. També va haver molts torns de preguntes i diferents intervencions, sobretot, en la zona dedicada a la impressió digital, on ens van mostrar varis tipus d’impressió de paper amb diferents sistemes i tintes.

http://www.copialab.es/ca

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.