La Clara Planas Torrella ens ha presentat el seu treball de recerca de Batxillerat Introducció a la col·lecció de Josep Planas Vila. Es tracta de l’estudi sobre un conjunt de plaques estereoscòpiques del seu besavi. Aquest treball va ser  premiat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris Documentalistes de Catalunya i la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB com a millor Treball de Recerca del curs 2014 en l’àmbit de la informació i de la documentació.

Fotografia: Francesc Sans

Fotografia: Francesc Sans

La Clara Planas fa una reflexió sobre la caducitat d’aquestes fotografies centenàries i realitza una proposta de preservació per tal de conservar aquesta documentació gràfica com a patrimoni cultural i record familiar.

Fotografia: Francesc Sans

Fotografia: Francesc Sans

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.