La fotògrafa Pilar Aymerich va realitzar una visita guiada a un grup de 15 persones a la seva exposició Emocions que s’ha exposat a la sala de la Biblioteca de l’Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles del 9 d’octubre al 7 de novembre. Enguany, aquesta exposició, ha format part de la 10a edició de Fotointerpreta un projecte de creació basat en la relació entre la fotografia i la literatura.

Fotografia: Ricard Marco

Fotografia: Ricard Marco

El treball fotogràfic que ha presentat la Pilar Aymerich ha girat entorn la dramatúrgia i la literatura teatral. La fotògrafa, que ha realitzat més de 30.000 fotografies de teatre al llarg de la seva vida, ens ha mostrat una tria molt personal, que recull instants de complicitat i amistat amb les persones fotografiades que treballen damunt dels escenaris.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.