Amb motiu de l’edició del llibre “Barcelona 1900-1917. Reportatges d’Adolf Mas” tingué lloc al MUHBA la presentació a càrrec de Joan Roca, director del Museu d’Història de Barcelona, Santiago Alcolea, director de l’Institut Amatller d’Art Hispànic, Daniel Venteo, historiador i Blanca Giribet, autora del llibre.

Durant la presentació, emmarcada en els actes del 175è aniversari del primer daguerreotip fet a Barcelona, Blanca Giribet presentà al fotògraf Adolf Mas i Ginestà (1860-1936) -conegut per la seva trajectòria professional com a fotògraf del patrimoni artístic de Catalunya i Espanya-, com a reporter gràfic dels fets socials, culturals i polítics de la Barcelona de les primeres dècades del segle XX, situant-lo en els inicis del fotoperiodisme al nostre país.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.