Un grup de Fotoconnexió van fer el dissabte 29 de novembre de 2014 una visita professional a les instal·lacions d’Arte y Memoria. Aquesta és una empresa situada a la població de Tona (Osona), especialitzada en la fabricació i el subministrament de materials de conservació per a la documentació. Arte y Memoria té molts anys d’experiència en el aquest sector i treballa per a nombrosos centres públics i privats a l’estat espanyol i alguns països europeus.

Es tracta d’una empresa altament especialitzada amb recursos propis per a realitzar processos de manipulació i donar serveis individualitzats als seus clients.

La visita es va centrar, de forma especial, en veure els materials destinats a la conservació de fotografia.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.