Amb data 19 de gener hem realitzat la primera activitat de Fotoconnexió per a aquest any 2015. Es tracta de l’Assemblea General de Socis que s’ha celebrat a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles.

A més dels temes habituals i d’interés per als socis que poden ser tractats en una assemblea, cal destacar el balanç d’activitats realitzades durant l’any 2014. Entre els projectes de l’associació, les fototertúlies, els tallers i les visites guiades a exposicions, centres professionals i altres, s’han generat al voltant d’uns 50 actes o esdeveniments. Aquest cifra dona un promig de més d’una activitat per setmana, si descomptem el període d’estiu i les festes de nadalenques.

Fotografia: Pep Rigol

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.