Visita guiada a l’exposició Paisatges de l’ànima. Exposició de fotografia estereoscòpica realitzada per Miquel Planchart a la sala d’exposicions de El Celler de Rubí. Dissabte, 21 de febrer de 2015.

2015-02-21_Expo Planxart 3D_10_Francesc

Miquel Planchart, fotògraf especialitzat en imatge tridimensional des de 1987, ha realitzat, al llarg de la seva trajectoria professional, treballs de diversa índole en format de fotografia, video i cinema, tant en l’àmbit nacional com internacional. BTXEstudi

Aquesta exposició de fotografies estereoscòpiques és una collita de diversos estats d’ànim, que cadascú pot interpretar a la seva manera i formar-ne part gràcies als filtres de les ulleres anaglifes per visió en 3D.

Fotografies: Francesc Sans

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.