Fototertúlia al Cercle Artístic de Sant LLuc. Festival Revela-t, la 3a edició d’un festival de fotografia analògica únic al món, a càrrec de Pep Minguez, director del Festival Revela-t. Dilluns 4 de maig de 2015

Pep Minguez, director del Festival Revela-t de Vilassar de Mar, ha presentat la tercera edició d’aquest festival en el qual s’emmarca exclusivament producció fotogràfica generada en format analògic. El festival va començar l’any 2013 i, en només en tres anys, s’ha convertit en un referent internacional amb participants procedents, entre d’altres països, dels EUA, Rússia, Colòmbia o Kenya. Cada any ha anat doblant els seus seguidors i visitants i, actualment, compta amb més de 13.000 seguidors a Facebook.

Revelat_15_cartell_positive_ES100_1La concentració de fotògrafs “analògics” tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juny de 2015. L’antiga nau tèxtil de cal Garbat i Sala i l’antic Mercat Municipal seran alguns dels escenaris inclosos en una llarga llista d’indrets patrimonials i particulars que es convertiran en espais expositius, i on també es realitzaran tallers i conferències. Entre d’altres esdeveniments, es comptarà amb una gran exposició de fotografies estenopeiques, amb una trobada d’amics de Leica, amb una fira comercial i amb la venda d’obres in situ.

El festival té la intenció de consolidar-se i formar part del circuit europeu com ara “Les Rencontres de la Photographie” d’Arlès.

Text: Carmen Perrotta. Fotografia: Ricard Marco

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.