La visita guiada, a càrrec del seu comissari José Manuel Torres, a l’exposició sobre història de la fotografia a Sant Andreu ha estat tot un èxit. La majoria de participants eren socis del Club Natació Sant Andreu. Ens vam aturar especialment en l’apartat dedicat a la fotografia d’estudi i al laboratori. Expliquem la trajectòria pionera de l’Agrupació Fotogràfica Saint-Victor i de fotògrafs com Antoni Arissa, Tomàs Fàbregas, Josep Girabal, Lluís Batlle o Miquel Vinyes. En tractar-se d’un grup de fotògrafs aficionats vam haver de fer comparacions de les tècniques del període estudiat amb la fotografia digital, les seves limitacions i els seus punts forts. Crec que s’ho van passar força bé. Especialment en l’apartat de “Una foto per la cara”, que els va permetre practicar el retrat fotogràfic amb un decorat que simulava un estudi d’època.

Fotografia: José Manuel Torres

Fotografia: José Manuel Torres

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.