Visita a l’exposició Leopoldo Pomés. Flashback. A càrrec de Julià Guillamon, comissari de la mostra. La Pedrera, Barcelona. Dijous 4 de juny de 2015

 L’exposició, que s’inicia amb les primeres passes de Leopoldo Pomés (Barcelona, 1931) en la fotografia, conté algunes de les imatges més representatives de la seva etapa professional però, també, d’altres poc o gens conegudes, resultat de l’accés del comissari a l’arxiu del fotògraf. D’aquesta manera, a través de l’exhibició dels períodes que caracteritzen l’evolució del multidisciplinari Pomés, els visitants gaudeixen d’aproximacions inèdites de moviments com el Dau al Set, de la Barcelona de finals dels anys 1950s o de les preparacions de les sessions fotogràfiques publicitàries. El discurs està complementat per elements no fotogràfics, com ara dibuixos, pintures o textos, que embolcallen la creació de Pomés en l’ambient en que va ser engendrada.

Fotografies: Ricard Marco. Text: Ramon Barnadas

Fotografies: Ricard Marco. Text: Ramon Barnadas

Durant i després de la visita, els assistents fotoconnectats van poder comentar amb Julià Guillamon diversos aspectes de la mostra, i també gaudir d’algunes anècdotes relacionades amb ella.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.