Fotoconnexió: presentació de l’associació a càrrec de Christina Guldager i Ricard Marco. Festival revela-t 2015. Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt. 20 de juny de 2015

Durant la 3a edició del festival Revela-T celebrat els dies 19, 20 i 21 de juny, Christina Guldager i Ricard Marco, han realitzat una presentació sobre Fotoconnexió. Aquesta xerrada ha estat per donar a conèixer els objectius, activitats i projectes d’investigació que duu a terme l’associació.

La Christina ha parlat sobre els objectius i  funcionament de Fotoconnexió i les seves activitats, fent referència a les fototertúlies al Cercle Artístic de Sant Lluc, els Cicles fotoconnectats al Museu Marítim de Barcelona, els tallers Fotos en Conserva, les visites guiades a exposicions i centres professionals, els actes, les jornades i les col·laboracions amb altres entitats i institucions.

Dels projectes d’investigació de Fotoconnexió n’ha parlat Ricard Marco, donant informació sobre el treball dut a terme amb el “Daguerre de Sants” i la recuperació i el tractament documental del fons fotogràfic Argelers de Francesc Boix realitzat conjuntament amb la Comissió de la Dignitat.

Fotografia: Artur Canyigueral

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.