A l’exposició Antoni Capella, fotògraf de societat 1955-1980 es poden veure 125 fotografies de la societat de Barcelona dels anys 60 i 70. Es tracta d’un recull de fotografies triades d’entre els 250.000 negatius del fons fotogràfic d’Antoni Capella, que la seva vídua va entregar a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona l’any 2010. L’exposició es pot visitar fins el 3 d’octubre de 2015.

2015-06-17 Expo Antoni Capella_07_R Marco AFB (Rafel Torrella)

Antoni Capella Contra (1934-2005) va treballar entre Barcelona i Calafell. Les inundacions del Vallès de l’any 1962 el van portar a col·laborar amb Radio Barcelona i, durant uns anys, va fotografiar els personatges de la Nova Cançó, bandes musicals i molts dels cantants de l’època. Els anys 70 va realitzar reportatges fotogràfics de les festes i els esdeveniments del club Terrassa Martini i va treballar pel Gran Teatre del Liceu i l’Hotel Ritz de Barcelona.

L’exposició està muntada en diferents àmbits que mostren tots aquest personatges. Comença amb el reportatge de les inundacions del Vallès del 62 i continua amb els personatges de Radio Barcelona i, a mesura que avança, ens va mostrant la societat de la faràndula i la vida cultural de la Barcelona d’aquesta època.

Informació sobre l’exposició.

Fotografies: Ricard Marco

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.