Presentació del llibre i inauguració de l’exposició “El fotògraf de l’horror. La història de Francisco Boix i les fotos robades als SS de Mauthausen”, a càrrec de Benito Bermejo, historiador i autor del llibre.

Bemejo 10

Han participat a la presentació com a conferenciants:

– Ricard Marco, de l’associació Fotoconnexió, que ens ha parlat dels negatius de la Guerra Civil espanyola de Francesc Boix, adquirits per la Comissió de la Dignitat i el seu tractament (inventari, digitalització i documentació del fons)

– Oriol Porta, director i productor cinematogràfic. Va produir el documental “Francesc Boix, un fotògraf a l’infern” dirigit per Llorenç Soler. Ens ha parlat sobre el treball de producció i creació d’aquest documental.

Biblioteca Poble Sec – Francesc Boix
Blai, 34
08004 Barcelona

Acte celebrat el 16 de novembre de 2015 a les 19h
Exposició oberta del 16/11/15 fins 24/12/15

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.