Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda té com a punt de partida la col·lecció de fotografia de moda del Museu del Disseny que comprèn 38 autors amb un total de 464 fotografies de diferents dimensions, d’entre 1903 i 2013.

La fotografia de moda és el principal mitjà de difusió de la moda del segle XX i un element més del sistema de la moda. Es tracta d’imatges generalment fetes per encàrrec i destinades a ser publicades als editorials de les revistes de moda, o bé per una campanya de comunicació d’una marca, d’un dissenyador o d’una empresa de moda.

La mostra està organitzada en 7 àmbits – Fotografia i moda abans de la Fotografia, Nova visió, Interiors i exteriors, Moviments, Escenificacions i ficcions, Identitat i diferència i Paisatges-, cadascun dels quals és representat per una selecció de fotografies que mostren l’evolució i la forma d’entendre la fotografia de moda.

http://www.museudeldisseny.cat/ca/exposicio/distincio-un-segle-de-fotografia-de-moda

A la visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda han assistit 23 socis i simpatitzants de Fotoconnexió rebuts per Pilar Velez, directora del Museu del Disseny de Barcelona i, posteriorment, s’ha fet un recorregut per les diverses sales amb les atentes explicacions de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

Museu del Disseny de Barcelona
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona
Dimarts 16 de febrer de 2016 a les 18,30 h

 

Fotografies: Ricard Marco

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.