Repositori dels Premis Fotoconnexió

Fotoconnexió convoca anualment els Premis Fotoconnexió amb el quals l’entitat distingeix a entitats, col·lectius o individus que comparteixen els objectius fundacionals de la nostra entitat. Consegüentment, els premis són un reconeixement a les tasques d’estudi, investigació, conservació i difusió de la fotografia i l’audiovisual en tots els seus aspectes.

S’estableixen tres tipus de premis que són el següents:

  • Premi TRAJECTÒRIA

Amb ell es reconeixen les aportacions que s’hagin fet en l’àmbit de la recerca i l’impuls de la fotografia i l’audiovisual d’una manera dilatada en el temps. Es poden considerar tant les aportacions especialitzades, com les que al llarg del temps combinin aspectes diversos.

  • Premi INICIATIVA DE L’ANY

Amb ell es vol distingir qualsevol tipus d’iniciativa realitzada al voltant de la fotografia i l’audiovisual (publicació, exposició, activitat, etc.) que s’hagi dut a terme o inaugurat des de la convocatòria anterior dels premis fins a l’actual.

  • Premi FOTOCONNECTAT/DA

S’atorga a qualsevol soci /sòcia de Fotoconnexió o projecte de l’associació que hagi suposat una aportació en el prestigi, la difusió o el funcionament de la pròpia institució.

thumbnail of Reglament_premis_Fotoconnexió

Reglament dels Premis Fotoconnexió

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.