Fotoconnexió es presenta en societat al Cercle Artístic de Sant Lluc


16 juliol 2012 , per Fotoconnexió Notícies. No hi ha comentaris

Fotoconnexió es va presentar en societat el passat dimecres 11 d’abril a la seu del Cercle Artístic de Sant Lluc. La trobada va aplegar prestigiosos professionals dedicats a la fotografia patrimonial, així com investigadors i estudiosos de diferents àmbits.

Alguns dels membres de l’actual Junta Directiva van explicar els objectius de l’associació, els projectes en curs, els seus canals de comunicació existents (web i Facebook) i les diferents modalitats de vincular-se a Fotoconnexió (socis i amics). Després, com era d’esperar, es va fer un debat improvitzat al voltant d’un refresc i els que van voler van poder associar-se o comprar una de les magnífiques samarretes fotoconnectades.

Agrair al Cercle Artístic de Sant Lluc la seva col·laboració i anunciar que és una de les primeres entitats adherides com amigues juntament amb Arqueologia del Punt de Vista.

Mireu quin goig que fan les nostres samarretes:

 

Deixa un comentariÚltimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...