Exposició “Agustí Centelles, una crònica fotogràfica. Anys 30”


27 setembre 2012 , per Fotoconnexió Notícies. No hi ha comentaris

El passat dimarts 25 de setembre va tenir lloc al museu Can Framis, Fundació Vila Casas, la inauguració de l’exposició “Agustí Centelles, una crònica fotogràfica. Anys 30” . L’acte va comptar amb la presència del conseller de Cultura, Ferran Mascarell,  el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; l’historiador de l’art i comissari de l’exposició Daniel Giralt-Miracle i el president de la Fundació Privada Vila Casas, Antoni Vila Casas, a més de la família Centelles. Pels que no vareu poder assistir, l’exposició es pot visitar fins el 10 de febrer de 2012 en horari de 11 a 18h de dimarts a dissabte i els diumenges de 11 a 14h.

L’any 2010, la Fundació Vila Casas adquireix un conjunt rellevant d’obres del fotògraf Agustí Centelles (Grau, València, 1909 – Barcelona, 1985) que formaven part del llegat que l’autor cedí en vida als seus fills. Un total de 110 fotografies Vintage que recullen escenes de la Guerra Civil Espanyola, tiratges originals de la dècada dels setanta, i trenta-cinc obres R-print de la mateixa col·lecció, integren la present exposició. Destacar que en el muntatge hi ha col·laborat el nostre company fotoconnectat Ricard Martínez.

 

 

 

Deixa un comentariÚltimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...