Exposició de Josep Salvany al Cercle Artístic de Sant Lluc


29 novembre 2012 , per Fotoconnexió Notícies. No hi ha comentaris

El dimarts 11 de desembre a les 19,30 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Josep Salvany i Blanch. Fotografies 1911/1926. Vint anys compartint el seu llegat a la Biblioteca de Catalunya”. L’acte serà al Cercle Artístic de Sant Lluc.

Josep Salvany i Blanch (Martorell 1866- Barcelona 1929) exercí com a metge oculista a Barcelona. Membre del Centre Excursionista de Catalunya des de 1905, la seva tasca fotogràfica va anar lligada al camp de l’excursionisme científic. Va viatjar arreu de Catalunya, Espanya, Europa i països d’altres continents, documentant, amb la seva càmera, els pobles, els paisatges i la vida quotidiana de la gent.

Aquesta exposició és una selecció de les 10.000 fotografies estereoscòpiques en placa de vidre, datades entre 1911 i 1926 i que es conserven a la Biblioteca de Catalunya. Comissari de l’exposició: Ricard Marco, fotògraf i conservador del fons fotogràfic de la Biblioteca de Catalunya. Per a més informació:

http://www.santlluc.cat/index.php?lang=cat&sec=activitats&men=programacio&opc=actuals&id=269

Deixa un comentariÚltimes notícies

Informa't de les últimes notícies relacionades amb el funcionament de Fotoconnexió i/o amb l'activitat dels seus socis. Si vols compartir alguna informació amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte.

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió. 18/01/16

Assemblea General Ordinaria de Socis de Fotoconnexió celebrada a les Cotxeres de Sants el dilluns 18 de gener de 2016.

Visita exposició “Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat”. 20/02/16

Visita guiada a l’exposició Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936) a càrrec d’Isabel Pardo i David Gonzàlez tècnics de la...

Visita exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”. 16/02/16

Visita guiada a l’exposició Distinció. Un segle de fotografia de moda a càrrec de Juan Naranjo, comissari de la mostra.

L’exposició Distinció. Un segle de...