daguerre de sants01

 

Els resultats del projecte del “Daguerre de Sants” poc a poc van veient la llum i els mitjans de comunicació se’n fan ressò. Una bona mostra és l’article que, el passat diumenge 22 de setembre, va publicar el periodista Xavier Theros al suplement dominical del diari ARA on li dedica 4 pàgines. En ell podreu gaudir d’un breu resum de la història dels estudis fotogràfics a la ciutat de Barcelona i com l’estudi Daguerre va arrelar al barri de Sants convertint-se en un comerç present a totes les llars dels seus veïns.

En les accions per la recuperació i preservació de l’estudi Daguerre, aprofitem per informar-vos que en el 14 d’octubre s’inaugurarà una exposició a les Cotxeres de Sants amb el material recuperat i a la mostra s’hi afegirà un llibre publicat per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Llegiu l’article sencer fent click aquí.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.